Super League: Φαβορί ο Λοντίγκιν για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θεωρείται ο Γιούρι Λοντίγκιν καθώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ξεκίνησε θεραπεία για να προλάβει το ντέρμπι όμως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Ο βασικός όλη τη σεζόν Αλμπέρτο Μπρινιόλι τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και την θέση του πήρε ο Λοντίγκιν.

Σύμφωνα με την τωρινή εκτίμηση ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης με σύντομο πέρασμα και από τον Ολυμπιακό, Γιούρι Λοντίγκιν, αποτελεί το πρώτο φαβορί για να υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην «Λεωφόρο».

Το trainning report του Παναθηναϊκού αναφέρει:

 «Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση μπήκε ο Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία».