Super League: Θρυλική ανατροπή και έξαλα πανηγύρια Πασχαλάκη στο φινάλε κόντρα στην πρώην ομάδα του

Σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (5/4), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι «Πειραιώτες» αν και βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ, ήταν αυτοί που στο τέλος πήραν τη νίκη πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή και παραμένουν μια ανάσα από την κορυφή. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά «γεμάτο». Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας με τους παίκτες του να είναι πιο δραστήριοι, να χάνουν ευκαιρίες να τελικά να δέχονται γκολ στο 22ο λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς είδε την κίνηση του Σάστρε δεξιά, ο οποίος έκανε το γύρισμα προς την περιοχή. Ο Τομας έβαλε το πόδι του, πρόλαβε τον Παπασταθόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα του «Δικέφαλου».

Μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′ ο ΠΑΟΚ απείλησε. Ο Ζίβκοβιτς από τα δεξιά γύρισε στον Ράφα Σοάρες στα αριστερά. Εκείνος έστρωσε στον Αουγκούστο, ο οποίος σούταρε με το μυτάκι και ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός σκόραρε λίγα λεπτά μετά. Ο Ρέαμπτσουκ μοίρασε την μπάλα στον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος με ένα πανέμορφο πλασέ  με το δεξί από τα αριστερά εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-1 στο 59ο λεπτό.

Μάλιστα στο 78ο λεπτό πέτυχε και 2ο γκολ με τον Μασούρα που μόλις είχε περάσει. Ο Ελ Αραμπί έκανε το γέμισμα στην περιοχή. Ο Χάμες από τον οποίο ξεκίνησε η φάση πήρε την κεφαλιά, ο Κουλιεράκης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μασούρας με κεφαλιά πρόλαβε τον Κοτάρσκι για το 2-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με ένα τρίτο γκολ το οποίο πέτυχε με πέναλτι ο Ελ Αραμπί μετά από χέρι του Ζίβκοβιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εκτέλεσε το πέναλτι με αργό τρόπο προς το κέντρο, ο Κοτάρσκι έπεσε και βρήκε την μπάλα με τα πόδια, προσπάθησε να διώξει, όμως  μπάλα πέρασε την γραμμή για το τελικό 3-1.

Τους 63 βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός και βρίσκεται στο -3 από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεύτερη σερί ήττα για τον «Δικέφαλο» που παραμένει στους 57.