Süper Lig: «Ματσάρα» αλλά… εντός έδρας ήττα για την Τραμπζονσπόρ του Σιώπη

Σε ένα τρομερό παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος η Κάισερισπορ πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-4 απέναντι στην Τραμπζονσπόρ του Σιώπη και του Μπακασέτα.

Με βασικό τον Θρακιώτη Μανώλη Σιώπη, η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό του αγώνα όταν ο Μπασάν έπιασε στον «ύπνο» τους Πρωταθλητές Τουρκίας ανοίγοντας το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο συνήθης ύποπτος Μάξι Γκόμεζ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία ισοφαρίζοντας για την Τραμπζονσπόρ.

Λίγο αργότερα, στο 20ο λεπτό η Κάισερισπορ ανέκτησε το προβάδισμα με γκολ του Τιάμ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-2 μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο.

Το «party» των γκολ συνεχίστηκε και στο 2ο μέρος. Μέσα σε 15 λεπτά, από το 48′ έως το 63′ μπήκαν από δύο γκολ για κάθε ομάδα. Στο 48ο λεπτό ο Μένσα από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-3 για την Κάισερισπορ όμως η Τραμπζονσπόρ με δύο γκολ, πρώτα του Ομούρ στο 50′ και έπειτα του Μπάρντι με πέναλτι στο 54′ έφερε ξανά το παιχνίδι σε ισορροπία.

Αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Κάρλος Μανέ σκόραρε στο 63ο λεπτό για το 3-4 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε ως αλλαγή στο 72′ στη θέση του Μάρκοβιτς ενώ στο 78′ ο Μανώλης Σιώπης έδωσε την θέση του στον Χάμσικ.