ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Καλαϊτζίδης Θ. – Νίκη Απαλού – 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική
2) Πετράς Α. – Άρδας Καστανεών – 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
3) Ασλανίδης Κ. – Έβρος Σουφλίου – 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική
4) Παπαϊωάννου Α. – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 στις 26/03/23 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ δεν προσήλθε στο γήπεδο την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ το εν λόγω τμήμα Κ-12 του σωματείου ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-12 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.

2) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-14 στις 26/03/23 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ δεν προσήλθε στο γήπεδο την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.

3) Ματαίωση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΟΜΙΛΟΥ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 26/03/2023 καθώς δεν φρόντισε για την παρουσία ΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ όπως προβλέπεται στο άρθρο 15 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος 2022-2023 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Επιβάλλει χρηματική ποινή 50€ , κατακύρωση αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ με σκορ 3-0. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ.