Γ’ Εθνική: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Αλεξανδρούπολη FC μετά την ήττα από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο «Φώτης Κοσμάς»

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη στο «Φώτης Κοσμάς» από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και υποβιβάστηκε μαθηματικά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, αφού κυρίαρχος ήταν ο… δυνατός αέρας που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ξιφιλίνος στο 70ο λεπτό, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Μηχανιώνας που ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς.

Η Αλεξανδρούπολη έμεινε στους 12 βαθμούς και μετά τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου είναι η δεύτερη ομάδα που υποβιβάζεται μαθηματικά από τον 1ο όμιλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Διονίδη και Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης, Τζατζανάς (70′ Μαλτέζος), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης (82′ λ.τρ. Τοπάλι), Πατσιώρας Α. (60′ Σωτηράκης), Παπάζογλου (60′ Ράλλης), Ντέμπροβα (70′ Μουρατίδης), Γκαϊδατζής, Πατσιάρας Κ., Κυριζάκης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Καζουλίδης, Πάστρας, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Καλαμπάκας, Κωστίκος, Τεμερτζόγλου, Πάγκος, Αλτιντζής, Ξανθόπουλος, Μυλόπουλος. Έπαιξαν και οι Προύντσης, Γκέσιος, Ξιφιλίνος, Μαντζόπουλος και Ζαφειριάδης.