Γ’ Εθνική: Η κλάση του Ιγνατίδη και του πρωτοπόρου Καμπανιακού «λύγισε» τον καλύτερο αλλά άπειρο Άρη Αβάτου στην Χαλάστρα (+photos)

Αν και στάθηκε ισάξια απέναντι στον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο Καμπανιακό ο Άρης Αβάτου ηττήθηκε με 2-0 και πλέον έπεσε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε έχοντας ωστόσο την τύχη στα χέρια του με σημαντικά παιχνίδια κυρίως στην έδρα του.

Ο Καμπανιακός των αφών Καθάριου, όπως συνηθίζει μπήκε καλά στον αγώνα και στην πρώτη ευκαιρία του άνοιξε το σκορ σε αντεπίθεση με τον Ιγνατίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Καρά Ισμαήλ να τσιμπα την μπάλα και ανενόχλητος να σκοράρει το 17ο τερμα του κάνοντας το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο με το Άβατο να μην μπορεί να αντιδράσει στο γκολ των πρωτοπόρων.

Στο β’ μέρος ο Αρης έπαιξε καλύτερα έχοντας ευκαιρίες με σουτ του Γκαρνέτα στο 60′ και με τον Μουξιό στο 68΄με τον Γιακουμή να κρατά το μηδέν. Στο 72′ ο Καμπανιακός είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Βοσκόπουλου και τον Καρά Ισμαήλ να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ με τους πρωτοπόρους λίγο μετά με πεναλτι να κάνουν το 2-0.

Στο 74′ ο διαιτητής Παναγιωτίδης καταλόγισε παράβαση σε τράβηγμα μετά από κόρνερ στον Σαρβανίδη, με τον Ιγνατίδη να κάνει το 2-0 και τους Ξανθιώτες να διαμαρτύρονται στον Ροδοπίτη ρέφερι. Ο Αρης στο φιναλε είχε ένα δοκάρι σε σουτ του Αναστασιάδη.

Πλέον ο Άρης με τους 29 βαθμούς βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη Κυριακή ξεκινά για αυτόν ένα μίνι πρωτάθλημα με αγώνα στην Ξάνθη με τον ανεβασμένο Αγροτικό Αστέρα που παίζει το τελευταίο του χαρτί και 6 αγώνες φωτιά που θα κρινουν την παραμονή του αλλά και θα επηρεάσουν και την κατάσταση πολλών ανταγωνιστών του.

Από την άλλη ο Καμπανιακός με τους 49 βαθμούς έχοντας προβάδισμα 5 βαθμών από την Καβάλα, εαν εκμεταλλευτεί το απόρθητο κάστρο του την έδρα του αντιμετωπίζοντας πάλι στην Χαλάστρα την επικίνδυνη και με κίνητρο Δόξα Δράμας.

Διαιτητές οι Παναγιωτίδης, Καρακασιδης (ΕΠΣ Θράκης) και Ζουρνατζίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Προσκυνητόπουλος, Γιαννόπουλος, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Μανιός (67′ Μπουτζίκος), Καράμπελας (85′ Ρακαβίνας), Ιγνατίδης (85′ Πόζογλου), Ξανθόπουλος, Ν. Καθάριος (67′ Ταΐρης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αλή Ερτουρούλ (46′ Μουξιός), Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος (78′ Θεοδωρόπουλος), Κοντογιαννίδης (63′ Ψεμματάς), Γκαρνέτας (78′ Αλαγκιοζίδης)