Νέα σενάρια στο προσκήνιο για επιστροφή του Ιρανοκαναδού εκατομμυριούχου Αλεξ Χαντιτάγκι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΑΜ-Θ

Θυμάστε τον Άλεξ Χαντιτάγκι; O Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας είχε υπό την…στέγη του στο πρόσφατο παρελθόν την ομάδα της Καβάλας και αποχώρησε τον Ιούλιο του ΄22.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα κι αμέσως μετά το «game over» στους «Αργοναύτες», άφηνε ανοιχτό…παράθυρο για την μελλοντική ενασχόλησή του με κάποιο άλλο ελληνικό κλαμπ.

Και κατά όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο παράθυρο παραμένει ορθάνοιχτο και το τάιμινγκ που διανύουμε.  

Τι σημαίνει αυτό;

Απλούστατα πως ο εν λόγω επιχειρηματίας δείχνει πρόθυμος – σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Κώστας Πλιάτσικας στο SDNA  – να «σκαλίσει» την προοπτική ενός νέου πιθανού deal με επίκεντρο την αγορά άλλης (by Greece) ομάδας, να μελετήσει όλα τα δεδομένα και να αξιολογήσει καινούργια ποδοσφαιρικά projects.

Οπως είναι γνωστό, ο Χαντιντάγκι έχει προχωρήσει σε επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας με χρήματα που έχουν ήδη δοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ. Συνεπώς τα εν Ελλάδι συμφέροντά του τα έχει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αυτό το γεγονός από μόνο του, δημιουργεί υποψίες ότι το όποιο νέο πρότζεκτ θα μπορούσε να είναι στην ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε, εχει ακουστεί και στο παρελθόν για την ΠΑΕ Ξάνθη, προσφέροντας το σωσίβιο μετά την κατάρρευση του Μπιλ Πάπας, ειδικά όταν δήλωνε ανοιχτός να βοηθήσει ομάδες σε γειτονικές περιοχές της Καβάλας.

Κάποιες φήμες ακούστηκαν και για τον Πανσερραϊκό με τον οποίο όμως άνοιξε σκληρό μέτωπο όταν ήταν ιδιοκτήτης της Καβάλας. Για αυτό και οι πιο πολλοί εκτιμούν ότι αν ασχοληθεί πάλι με το ποδόσφαιρο, θα επιδιώξει να γίνει με μια ομάδα με μεγαλύτερο και πιο δυναμικό αναφέροντας ως παράδειγμα τον Ηρακλή, στον οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν με κολλακευτικά λόγια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η πιθανή επάνοδος Χαντιτάγκι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλείεται. Στις όποιες φήμες άλλωστε βοηθά και το γεγονός ότι στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν ο Ιρανοκαναδός είχε φωτογραφηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, γεγονός που αυτόματα τον κατέταξε στους ποδοσφαιρικούς και επιχειρηματικούς φίλους του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ.