Πανελλήνιο Αγοριών Κ21: Μεγάλη νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τάι μπρέικ επί του Πανερυθραϊκού σε συναρπαστική πρεμιέρα

Τεράστια νίκη στο τάι μπρέικ πανηγύρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επί του Πανερυρθαϊκού, στην πρεμιέρα του Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ21 που φιλοξενείται στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως και στην αναμέτρηση του Πήγασου Πολίχνης με την ΑΕΚ νωρίτερα, έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 1-0, για να απαντήσει η ομάδα της Ερυθραίας κατακτώντας τα δύο επόμενα (μεγάλη μάχη στο τρίτο που έληξε 23-25), αλλά ο αγώνας οδηγήθηκε στο 5ο σετ, όπου συνεχίστηκε η μάχη.

Ο Εθνικός είχε σταθερά το προβάδισμα (3-1, 6-4) έφτασε στο 9-6, με τον Πανερυθραϊκό να μειώνει σε 9-8 και να μετατρέπει το 10-8 σε 10-11, αλλά με τα δικά του λάθη το σκορ πήγε στο 13-11 κι αυτή ήταν η τελευταία ανατροπή με τον Εθνικό να επικρατεί τελικά με 15-12.

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/3) Α.Ε.Κ. και Εθνικός Αλεξανδρούπολης που νίκησαν στους αγώνες της πρώτης ημέρας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, ενώ νωρίτερα ο Πήγασος Πολίχνης θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό.

Διαιτητές: Παπαχρήστου, Ιωαννίδης.

Τα σετ: 3-2 (25-21, 20-25, 23-25, 25-22, 15-12)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Σουσουρίδης, Κοντοστάθης, Λομπούτης, Κεσκίνης, Μπατίλης, Σαλαμπάσης / Μιλπάνης (λ), Γκοτσίδης (λ), Παπάζογλου, Γεωργουλάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Μπάος, Ταραμίγκος, Καλλιμάνης, Αναγνωστάκης, Καρύκας, Φωλιάς / Σουσούνης (λ), Φουμάκης (λ), Κελεπούρης, Μήτρακας.