Γ’ Εθνική: Έβαλε πάλι δύσκολα η Αλεξανδρούπολη αλλά ο Παυλίδης έδειξε την κλάση του και έδιωξε το άγχος από τον Πανδραμαϊκό

Σε ένα ακόμα ματς έβαλε προβλήματα η Αλεξανδρούπολη στους αντιπάλους της θα μπορούσε να προηγηθεί αλλά δέχτηκε δυο γκολ στο δεύτερο μέρος από τον πρωτο σκορερ του πρωταθλήματος Παυλίδη και ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανδραμαικό περιμένοντας και μαθηματικά τον υποβιβασμό της.

Το πρώτο ημίχρονο μέρος ήταν ένς μονόλογος των Δραμινών έμεινε στο 0-0 με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες μετά ένα απειλητικό κόρνερ των Εβριτων στο 10′, να ανοίξουν το σκορ, αρχικά στο 11′ σε κόρνερ του Γιαννόπουλου και κοντινή προβολή του Παυλίδη που πέρασε άουτ, στο 27΄ και στο 35΄ με τον ίδιο παίκτη αλλά και στο 41′ σε δυνατό σουτ του Αχαλινόπουλου μετά από λαθος της άμυνας που ανάγκασε τον Κασκαντάμη σε δύσκολη επέμβαση. Στο 44′ οι Εβρίτες απείλησαν με καλοχτυπημενο φάουλ του Μουρατίδη από το ημικύκλιο της περιοχής που πέρασε μόλις αουτ από την οριζόντια δοκό του Μάντζαρη.

Στην επανάληψη οι Δραμινοί έψαξαν το πολύτιμο γκολ απείλησαν πάλι με τον Παυλίδη αλλα και με μακρινο απ’ ευθείας φάουλ του Μαχαίρα που μπλόκαρε ο Κασκαντάμης με την Αλεξανδρούπολη να έχει την φαση του αγώνα στο 65′ όταν σε αντεπίθεση ο Κυριζάκης ξέφυγε και πάσαρε στην μικρή περιοχή στον Τοπάλι που απέφυγε τους αμυντικούς αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάντζαρη.

Στο 68′ σε κόρνερ του Αχαλινόπουλου ο Παυλίδης σηκώθηκε ψηλά και αφύλακτος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 72΄ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Γιώργος Παυλίδης (έφθασε τα 17 γκολ)  αφού πήρε την πάσα απο τον Μεντή άδειασε εξαιρετικά δύο αντιπάλους και με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-0. Λίγο αργότερα ο Αχαλινόπουλος είχε σουτ μόλις αουτ με τον Πανδραμαικό να πιέζει για ένα ακόμα τέρμα και να τελειώνει τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω εσκεμμένης αποβολής για καθυστέρηση στο φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουκόλη (φωτο dramasport).

Πλέον η Αλεξανδρούπολη με 12 βαθμούς περιμένει τον μαθηματικό υποβιβασμό της σε ένα από τα επόμενα ματς με Μηχανιώνα εντός ή στην Καβάλα αφού βρίσκεται στο -17 από την παραμονή έχοντας έξι ακόμα αγώνες μέχρι το φινάλε. Από την άλλη ο Πανδραμαικός βρίσκεται στο +1 από την παραμονή με 30 βαθμούς έχοντας να αντιμετωπίσει δυο κρίσιμα ματς, τον Βύρωνα την Τετάρτη στην Καβάλα και τον Ορφέα Ξάνθης στην Δράμα.

Διαιτητής του ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς Σεμίν Κεχαγιά και Ασικίδη όλοι τους του συνδέσμου της Ξάνθης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ (Αποστολιδης): Μάντζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Βασίλιεβιτς(16′ λ.τ. Ρεβυθόπουλος), Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου(73′ λ.τ. Μπαμπαλής), Κουκόλης, Παυλίδης Γιώργος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατίδης, Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης (72′ Ράλλης), Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Σωτηράκης, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Μουρατίδης (61′ Τοπαλι), Γκαϊτατζης, Ντεμπρόβα (72′ Μαλτέζος), Κυριζάκης.