Ξέσπασμα Καρυπίδη: «Ναι, έβρισα τον Λουτσέσκου, δεν είναι άνδρας ο Μπαλτάκος»

Επίθεση κατά πάντων έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνοντας λόγο για σφαγές του Άρη και εύνοια του ΠΑΟΚ ενώ δε δίστασε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου, τις επιλογές Μπένετ και Μπαλτάκου αλλά και τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΣΠΟΡ FM, 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

Για Μπαλτάκο: «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να φορέσει φούστα γιατί δεν μετράει ο λόγος του. Να βγει και να πει πως έκανε λάθος και να το διορθώσει. Οι άντρες δεν κρύβονται. Έβρισε και τον Άρη και εμένα. Όταν όμως τους λέμε ανθρωπάκια τρέχουν και κλαίνε στους εισαγγελείς. Είμαι αγανακτισμένος γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Φεύγει ο κόσμος από τα γήπεδα. Όταν είδαμε VAR από Αλβανία και διαιτητή από Ιράκ… Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, είμαι απογοητευμένος. 

Φέτος έχουμε χάσει 15 βαθμούς, αφού μας οδήγησαν εκτός στόχων. Δέκα φορές έχουμε αδικηθεί, κάθε Κυριακή το ίδιο βιολί. Γι αυτό φταίει ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ, τους είπα ότι προκαλούν τον κόσμο και τη βία και κάποια στιγμή θα πάνε στα σπίτια τους ο κόσμος. Μου είπε θα σε γ@μήσω και εσένα και όλον τον Άρη. Άι σιχτίρ βραδιάτικα είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν τον απείλησα, δεν τον έβρισα, ήμουν ευγενικός. Από τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο προκαλείται η βία και αυτούς που φέρνουν εδώ για να φτιάξουν καταστάσεις. Τον πήρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, δικαιώθηκα με τον Μπόγκναρ. Ο Μπαλτάκος μια εβδομάδα πριν έτρωγε με τον Γκαγκάτση, εγώ τι να σκεφτώ δηλαδή;», είπε αρχικά.».

Για τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου: «Κατέβηκα κάτω γιατί φοβήθηκα πως ο κόσμος θα μπει μέσα. Ναι έβρισα τον Λουτσέσκου γιατί πήγε να πετάξει ένα μπουκάλι και ο κόσμος τρελάθηκε. Ξέφυγα και ήταν λάθος. Είχα δει και το πέναλτι και είδα πως δεν ήταν. Εγώ πήγα να σταματήσω αυτόν που δημιουργεί παντού προβλήματα. Το έκανε μέχρι και στη Λαμία με 30 άτομα. Το κάνει και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ και πάει λέγοντας. Αυτός ο άνθρωπος μικραίνει τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν πηγαίνω σε κάποια γήπεδα για να μην προκαλέσω. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, όχι για να μαλώνουμε».