Γ’ Εθνική: Με Χιντζίδη αλά… Ζουνίνιο το διπλό ανατροπής του Πανθρακικού στη Φελώνη επί του Άρη Αβάτου

Τη νίκη με 1-3 πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο γήπεδο της Φελώνης κόντρα στον Άρη Αβάτου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Άρης Αβάτου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό με το φάουλ του Τσάπαρη να περνάει άουτ.

Στο 15ο λεπτό μάλιστα οι Ξανθιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Τενεκές έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Λεωντσάκου και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Η κυριαρχία του Αβάτου συνεχίστηκε, με τον Κοτσάκη να κάνει την πρώτη μεγάλη επέμβαση στο ματς ύστερα από σουτ του Μουξιού στο 20ο λεπτό, παραχορώντας το κόρνερ.

Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Κομοτηνής που σταδιακά ισορρόπησε στο ματς ήρθε στο 30ο λεπτό, με το σουτ του Φουρλατάρα να περνάει άουτ ύστερα από σέντρα του Χιντζίδη.

Στο 41ο λεπτό ο Καρά Ισμαήλ μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία το αδύναμο σουτ του Γκουτσίδη.

Η ισοφάριση για τον Πανθρακικό ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη για το 1-1, στέλνοντας τη μπάλα στο «γάμα» του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο, καθώς ο Χιντζίδης με νέο φανταστικό χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με παρομοιότυπο τρόπο αλλά δυσκολότερο σημείο στο 48ο λεπτό για το 1-2, πανηγυρίζοντας στον πάγκο των «πρασίνων» με τον Νίκο Μπαχαρίδη και τους υπόλοιπους.

Ο Στράτος Χιντζίδης είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με την Μηχανιώνας, αποδεικνύοντας ότι είναι δεινός εκτελεστής.

Ο Άρης Αβάτου έβγαλε αντίδραση και απείλησε στο 70ο λεπτό, με τον Κοτσάκη σωστά τοποθετημένο να απομακρύνει το φάουλ του Αναγνωστόπουλου.

Στο 80ο λεπτό ο Πανθρακικός με τρίτο στημένο καθάρισε το τρίποντο, όταν ο Αρετάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καρά Ισμαήλ έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ο Βάσκος με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-3.

Ο Άρης Αβάτου προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Κοτσάκης απέκρουσε το φάουλ του Αναγνωστόπουλου εντυπωσιακά, διατηρώντας το 1-3 μου έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο Πανθρακικός ανέβηκε στην 3η θέση με 38 βαθμούς, ενώ ο Άρης Αβάτου έμεινε κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς είναι στην 11η θέση με 26 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Πανθρακικός υποδέχεται την Δόξα Δράμας ενώ ο Άρης Αβάτου παίζει μέσα στον Θερμαϊκό.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου (75′ Αλή Ερτορούλ), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (60′ Θεοδωρόπουλος), Μουξιός (60′ Γκαρνέτας), Τσάπαρης, Ψεμματάς (75′ Αναστασιάδης), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (75′ Καραμανίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης (57′ Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Στοΐνοβιτς (81′ Γιαννακιτσίδης), Κωσταρέλης (81′ Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Βάσκος, Γκουτσίδης (70′ Αντωνιάδης).