Video: Η γκάφα της χρονιάς! Απίστευτος καταλογισμός πέναλτι από Θρακιώτη ρέφερι στο ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός

Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Δικεφάλου στις επίσημες σελίδες του, αλλά και από πολλούς οπαδούς του, έχει σαν αποτέλεσμα η υπόδειξη πέναλτι από τον Θρακιώτη ρέφερι Γιάννη Τομάρα.

Συγκεκριμένα στο 79′ της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β’ και Μακεδονικό ο ρέφερι Γιάννης Τομάρας, που ανήκει στο σύνδεσμο της ΕΠΣ Θράκης, υπέδειξε ένα πέναλτι υπέρ του Μακεδονικού σε ανατροπή του Τσουκάνη, το οποίο σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες.

Στο παρακάτω βίντεο από τη φάση του πέναλτι, δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή μεταξύ του Τσουκάνη και του Τσοπούρογλου και για αυτό το λόγο οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ Β’ προς τον Θρακιώτη ρέφερι είναι έντονες.

Μάλιστα, ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ και στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την απόφαση απίθανη, όπως βλέπετε και παρακάτω:

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Ζήση Χατζηστραβό και ισοφάρισε το σκορ, παίρνοντας ένα βαθμό. Τα προηγούμενα γκολ του ΠΑΟΚ είχαν πετύχει προηγουμένως και πάλι ο Ζήσης Χατζηστραβός και ο Αργύρης Δαρέλας, ενώ για τον Μακεδονικό σκόραρε δις ο Στέλιος Τσουκάνης και μία φορά ο Σάββας Γκέντσογλου.