Super League: Σπουδαία νίκη για την Λαμία του Γκαραβέλη! Κέρδισε και δεν ανησυχεί ο Μάντζιος – Όλα τα αποτελέσματα των playout

Στη 1η αγωνιστική των playout η Λαμία πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζει στην παραμονή. Ο Ιωνικός αν και μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό έφυγε με άδεια χέρια από το Περιστέρι. Ο Αστέρας του Άκη Μάντζιου κέρδισε και δύσκολα θα κινδυνέψει ενώ ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 με τους «Βιωτούς» να δίνουν μάχη να κρατήσουν το προβάδισμα αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός:

Σε έναν αγώνα που ο Αστέρας του Άκη Μάντζιου ήθελε περισσότερο για να ξεμπερδεύει και αυτός γρήγορα από την υπόθεση «παραμονή» χρειάστηκε ένα γκολ στο 90′ για να πάρει τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Μπαράλες με πέναλτι στο 34′ αλλά ο Κολοβός έφερε τον αγώνα στα ίσια με το γκολ που πέτυχε στο 50′. Ο Φεντερίκο Άλβαρεζ «λύτρωσε» τον Αστέρα με γκολ στο 90′ και πλέον δύσκολα και ο Αστέρας θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Στον αγώνα δεν αγωνίστηκε ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης.

ΟΦΗ – Λεβαδειακός:

Ο αγώνας ξεκίνησε στο Ηράκλειο με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του να «καίγεται» καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο ΟΦΗ για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Ο Λεβαδειακός με βασικό και αρχηγό τον Αλφρέδο Μεχία άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Νίκα. Ωστόσο δεν μπόρεσε να το κρατήσει και οι «Κρητικοί» ισοφάρισαν στο 73′ με τον Μπάκιτς απογοητεύοντας την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Ατρόμητος – Ιωνικός:

Στην αναμέτρηση του Περιστερίου είχαμε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικά κίνητρα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 1η θέση των playout έχοντας εξασφαλισμένη την παραμονή και για πολλούς θα έπρεπε ήδη οι παίκτες να σκέφτονται τις διακοπές. Από την άλλη ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή και κάθε αγώνας είναι ένας τελικός. Ίσως η εικόνα του αγώνα να δικαιώνει ως έναν βαθμό το παραπάνω σενάριο γιατί ο Ιωνικός «σκύλιασε» για να πάρει κάτι όμως η ποιότητα του Ατρομήτου τον σταμάτησε. Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 19′ για τους «Περιστεριώτες» και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Ιωνικού καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν έφερε γκολ. Ο Έρλινγκμαρκ μάλιστα στο 90′ «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου για κάτι παραπάνω σκοράροντας για το τελικό 2-0.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα:

Ίσως η πιο κερδισμένη ομάδα της αγωνιστικής να ήταν η Λαμία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με δύο γκολ του Βέργου στο 12′ και στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου νίκησε τον ΠΑΣ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση πλησιάζοντας μάλιστα τους «Ηπειρώτες» στους 3 βαθμούς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε στο 2ο μέρος αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Το μόνο αρνητικό από το παιχνίδι που προβληματίζει την Λαμία είναι οι δύο κόκκινες κάρτες που δέχθηκε με τον Ντε Βινσέντι στο 52′ και τον Μανούσο στο 90+6 αφήνοντας τον Λεωνίδα Βόκολο σε δύσκολη θέση για το επόμενο παιχνίδι.