ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 στο σωματείο ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ για παράβαση του άρθρου 15 παρ, 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ρίψη αντικειμένων (κροτίδα) στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ στις 12/03/2023.

2) Ο αγώνας Πρωταθλήματος αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 ΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ στις 15/03/2023 κατακυρώνεται στο σωματείο ΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί την καθορισμένη ώρα και μέρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ.

3) Ο αγώνας Πρωταθλήματος αναπτυξιακών ηλικιών Κ14 ΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ στις 15/03/2023 κατακυρώνεται στο σωματείο ΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί την καθορισμένη ώρα και μέρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ.