Βράζουν στο Ορφάνι για τη διαιτησία με τον Άρη Αβάτου: «Ίσως ο κανονισμός το λίγο αίμα και τα τρία τέσσερα ράμματα δεν τα θεωρεί φάουλ» (+photo)

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη Αβάτου έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου.

Οι Ξανθιώτες επικράτησαν 1-0, ωστόσο, στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου είναι έξαλλοι με το διαιτητή για την τελευταία φάση που έκρινε τον αγώνα.

Με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν τον ρέφερι Φιλιππίδη «ανεπιθύμητο» καθώς όπως υποστηρίζουν αντί για ξεκάθαρο φάουλ που προκάλεσε και τον τραυματισμό του αμυντικού, μέτρησε κανονικά το γκολ του Κουτσούμπα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο #ΜΕΓΑΣ εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κόμνο ο οποίος επιβλήθηκε σε μικροεπέμβαση με ράμματα στο κεφάλι ύστερα από αγκωνιά-μαρκάρισμα του αντίπαλου παίχτη του Άρη Αβάτου στο χθεσινό αγώνα , στην φάση του γκολ στο 92′ λεπτό .

Ο Θεός να μας προστατεύει γιατί ο κ.Φιλιππίδης διαιτητής του χθεσινού αγώνα κρίνεται ανάξιος να το πράξει.

Πιστεύαμε ότι είναι απλώς άσχετος και οι αποφάσεις του έπρεπε να κριθούν με γνώμονα αυτό , μιας και πολλάκις φέτος σφυρίγματα του έκριναν αποτελέσματα κατά του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Μετά το χθεσινό όμως φίλες και φίλοι η “ασχετοσύνη” σαν δικαιολογία πάει περίπατο και δεν αποτελεί ή υφίσταται ούτε καν σαν σκέψη , σαν δίλημμα .
Ο κ.Φιλιππίδης γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και πράττει όπως κρίνει αυτός έτσι ώστε να διαμορφώνει αποτελέσματα , τουλάχιστον στα παιχνίδια του #ΜΕΓΑ .

Έτσι λοιπόν η αγκωνιά του παίχτη του Άρη η οποία έσχισε το κεφάλι του κεντρικού αμυντικού μας, δεν καταλογίστηκε σαν φάουλ .

Αλλά σαν καθαρό γκολ κατά της ομάδας μας . Ίσως ο κανονισμός το λίγο αίμα και τα τρία τέσσερα ράμματα δεν τα θεωρεί φάουλ.

Μετά τα πέντε έξι μάλλον και με διάσειση κρίνεται σαν παράβαση.

Ανεπιθύμητος!!! Μακρυά από μας και όπου να ναι !!!».