Γ’ Εθνική: Στην Καβάλα σταμάτησε το αήττητο σερί δέκα αγώνων του Πανθρακικού

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι Καβαλιώτες κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο γκολ στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Ρουμπιές βρήκε τον Μπαρέττα και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Κοτσάκη για το το 1-0 το 8ο λεπτό, αιφνιδιάζοντας τον Πανθρακικό.

Στο 14ο λεπτό μάλιστα λίγο έλλειψε να γίνει και το 2-0, αλλά το σουτ του Ιορανίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσάκη.

Με την συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα η ομάδα της Κομοτηνής έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Βάσκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ ύστερα από πάσα του Φουρλατάρα για το 1-1.

Τα χαμόγελα δεν κράτησαν πολύ για τον Πανθρακικό, αφού δύο λεπτά μετά, στο 33ο λεπτό, ο Μπαρέττας και πάλι, που έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, έπιασε ένα γεμάτο σουτ και έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα για το 2-1.

Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, που ολοκληρώθηκε με ακόμα δύο φάσεις, αρχικά του Ρουμπιέ στο 35ο λεπτό και λίγο αργότερα του Φουρλατάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν πρώτοι, με τον Σαλπιγγίδη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση στο 52ο λεπτό ύστερα από πάσα του Μπαρέττα.

Στο 63ο λεπτό ο ΑΟΚ έφτασε ακόμα μια φορά κοντά στο να κλειδώσει το τρίποντο, αλλά ο Κούσουλας έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Καρακώστα.

Στο 67ο λεπτό ο Μπαρέττας έφτασε μια ανάσα από το χατ-τρικ, αλλά ο Κοτσάκης με φοβερά αντανακλαστικά έσωσε τον Πανθρακικό.

Στο 72′ λεπτό ο Νάσης Στοΐνοβιτς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ στο 80ο λεπτό ο Καρακώστας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια σημάδεψε για δεύτερη φορά στον αγώνα το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσάκη, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα μετά από ένα σερί δέκα αγώνων μένοντας στην 5η θέση με 35 βαθμούς και έχασε τις λίγες ελπίδες που είχε ώστε να πιάσει κορυφή μένοντας στο -8 από τον Καμπανιακό , ενώ η Καβάλα είναι στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, δύο κάτω από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό που έχει και έναν αγώνα παραπάνω.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος (75’ Κατσαμάγκας), Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης (56’ Καρακώστας), Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (86’ Μαγκαφίνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης, Κούσουλας, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Στοϊνοβιτς (81’ Αρετάς), Φουρλατάρας, Μπαικαρά (λτ 31’ Βαφειάδης), Βάσκος.

Φώτο: proininews.gr