«Πόλεμος» μεταξύ Ντέμη Νικολαΐδη και ΠΑΟΚ με αφορμή τον Λουτσέσκου

Η αναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη στον Ραζβάν Λουτσέσκου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τις νέες προκλητικές τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο παλαίμαχος άσσος με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη σχολίασε τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου και η απάντηση της «ασπρόμαυρης» πλευράς και συγκεκριμένα του Λευτέρη Δούκα ήταν άμεση.

Ο Ντέμης μεταξύ άλλων σχολίασε πως σε αντίθεση με τους άλλους προπονητές των «μεγάλων» ομάδων ο Λουτσέσκου δεν βοηθά το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο.

Με ανάρτηση στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «απρόσμενο συμπαραστάτη στο συστηματάκι που ασχολείται με τον Λουτσέσκου».

Η τοποθέτηση του Λευτέρη Δούκα:

«Όταν αποχωρείς από την Εθνική Ελλάδος επειδή θεωρείς ότι οι διαιτητές αδικούν την ομάδα σου, προκαλείς βία ενάντια στους διαιτητές;

Όταν κατηγορείς την Ομοσπονδία ως στημένη για την υπόθεση Βάλνερ, προκαλείς βία εναντίον των προσώπων της;

Από πότε ο Ντέμης θεωρεί την αντίδραση σε κάθε μορφής αδικία ως πρόκληση σε βία και σε διαχωρισμό της Ελλάδας;

Τι έχουμε χάσει εν τω μεταξύ;

Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον τρόπο που διαμαρτύρεται ο Λουτσέσκου, αντί να αναλύσει για το αν οι λόγοι που τον οδηγούν εκεί είναι οι υπαρκτοί, βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη στο πρόσωπο ενός “επαναστάτη” του ποδοσφαίρου…».