Μούχλιας για το σερί νικών: «Τυχεροί που έχουμε μια υγιή διοίκηση, για εμάς το ματς της χρονιάς είναι με την Καβάλα»

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου κατάφερε να πετύχει το απόλυτο των τριών νικών στα τρία δύσκολα παιχνίδια που είχε απέναντι στις ομάδες που βρισκόταν στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αρχικά υποδέχτηκαν τον πρωτοπόρο και αήττητο Εθνικό Αλεξανδρούπολης μέχρι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι τον οποίο κέρδισαν με 3-0 σετ. Μετά ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου παίξανε απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, την κέρδισαν με 3-1 σετ. Τέλος φιλοξένησαν στο Σουφλί την ομάδα της ΧΑΝΘ όπου αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ δύο φορές κατάφεραν με ολική ανατροπή να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Έτσι η ομάδα του Έβρου Σουφλίου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τα τρία σερί «δύσκολα» παιχνίδια που είχε μαζεύοντας 8 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μούχλιας μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΧΑΝΘ μίλησε στο ThrakiSportS. Αρχικά αναφέρθηκε για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του συνεργάτη του στην Εθνική Στέφανου Νανά, έπειτα έκανε ένα απολογισμό για τη σεζόν πριν το παιχνίδι με την Καβάλα και τέλος έδωσε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες της απίστευτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ και στον προπονητή Στέφανο Νανά για την εξαιρετική ομάδα που παρουσιάζει. Μια ομάδα, από τις λίγες, που πραγματικά ξέρει τι κάνει στο γήπεδο και γιατί το κάνει. Ένα νεανικό σύνολο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο χώρος μας.

Για εμάς ήταν ένα σημαντικό τεστ απέναντι στην δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι εκτός την βαθμολογική συγκομιδή ήταν και μια επιβεβαίωση ότι πράγματι αξίζουμε μια θέση στην κατηγορία αυτή και ότι οι παίκτες μου είναι αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο. Θα το ξαναπώ ότι όλοι οι αθλητές μου στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια με όλη την ψυχή τους και υποβάλουν τον εαυτό τους σε δοκιμασίες που ο πολύς κόσμος ίσως δεν γνωρίζει.

Είμαστε επίσης τυχεροί που ο σύλλογος διαθέτει ένα συμβούλιο που κάνει πράγματα μοναδικά, αγωνιά για το βόλεϊ στην πόλη μας και στην περιοχή μας γενικότερα. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι μια “υγιή διοίκηση” μπορεί να φτιάξει μια “υγιή ομάδα” σχετικά εύκολα αλλά ένας προπονητής όμως μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα.

Αγωνιστικά τώρα, για εμάς το ματς της χρονιάς είναι το επόμενο με την Καβάλα στην έδρα μας, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που “κλειδώνει” την παραμονή. Ίσως να υπάρχει εχέμυθα από πολλούς μια σκέψη για είσοδο στα πλέι οφ αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να το θέσω το θέμα αυτό τώρα, μετά την Καβάλα το συζητάμε.

Πριν κλείσω να καταθέσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες της απίστευτης τραγωδίας στα Τέμπη και να τους υποσχεθώ ότι, εγώ προσωπικά όσο μπορώ, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα, σαν ένα απλό μέλος της κοινωνίας μας ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η υπέροχη χώρα που ζούμε την οποία συνεχώς αδικούμε».