Süper Lig: Επέστρεψε στις νίκες η Τραμπζονσπόρ με Σιώπη βασικό

Στις νίκες επέστρεψε η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ καθώς επικράτησε με 4-1 της Αντάνα Ντεμίρσπορ. Βασικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης ενώ ο έταιρος Έλληνας της ομάδας Τάσος Μπακασέτας ήταν εκτός αποστολής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Γιουσούφ Γιαζίτσι για την ομάδα από την Τραπεζούντα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ν’Ντιαγέ παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 22ο λεπτό λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπελχαντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές παρόλο που δυσκολεύτηκαν για περίπου μισή ώρα σκόραραν στο 78′ με τον Βίτορ Ούγκο και πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Έντιν Βίσκα στο 81′.

Ο Ουμούτ Μπόζοκ στις καθυστερήσεις σκόραρε για το 4-1 και έτσι η Τραμπζονσπόρ πήρε τη νίκη που την έφερε στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Αντάνα Ντεμίρσπορ. Ο Μανώλης Σιώπης αποχώρησε στο 76′ για να δώσει την θέση του στον Βίσκα ο οποίος και σκόραρε 5 λεπτά μετά.