Γ’ Εθνική: Νέα ζημιά η Αλεξανδρούπολη στους πρωτοπόρους! Κασκαντάμης, Παπάζογλου και η αστοχία του Παραλιμνίου έδωσαν έναν ακόμα βαθμό στους Εβρίτες

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα του 2023 μετά την κακή εμφάνιση στον Εύοσμο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για την Αλεξανδρούπολη που αν και σχεδόν υποβιβασμένη πήρε ισοπαλία 1-1 στο Παραλίμνιο κόντρα στον δεύτερο Απόλλωνα και απέδειξε πως όποιος την υποτίμησε το πλήρωσε.

Ετσι μετά τον πρωτοπόρο Καμπανιακό, τις Δόξα Δράμας, Θερμαικό, Νέστο Χρυσούπολης δυο πολύτιμους βαθμούς από τους Εβρίτες έχασε και ο Απόλλωνας Παραλιμνίου του Νίκου Καραμπετάκη και του Κοσμά Γκέκα που παρόλο τις ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να σκοράρει για 7ο ματς με τους Σερραίους να χάνουν έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος, αν και το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για αυτούς.

Ο Απόλλων πίεσε από την αρχή της αναμέτρησης αλλά πότε ο Κασκαντάμης, πότε η αστοχία των επιθετικών των γηπεδούχων απόμ πλεονεκτική θέση έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0 με την Αλεξανδρούπολη να έχει ένα καλό σουτ με τον Κώστα Πατσιώρα που πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κουτσοβασίλη στο 13′ ενω λίγο αργότερα ο Γκέκας ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του από τους αμυντικούς των Εβριτών.

Στο δέυτερο μέρος η πίεση συνεχίστηκε και ο Απόλλωνας μετά από λαθος της άμυνας από σέντρα του Γεωργιάδη που δεν μπόρεσε να διώξει σε μια έυκολη φάση, εδωσε την ευκαιρία στον Καρυοφύλλη στο 60′ με δύσκολο συρτό σουτ να κάνει το 1-0 νικώντας για μόνο φορά τον καταπληκτικό σε ένα ακόμα ματς Κασκαντάμη. Στο 67′ κόντρα στην εξέλιξη του ματς στην μοναδική τους καλή ευκαιρία οι εβρίτες σε μια υποδειγματική αντεπίθεση θα ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν από συστημένη σέντρα του Τζατζανά από τα αριστερά ο Παπάζογλου θα σηκωθεί στην μικρή περιοχή και με ωράια κεφαλιά θα στείλει την μπαλα στην γωνία νικώντας τον Κουτσοβασίλη. Οι Σερράιοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Γκέκα, Γεωργιάδη και Τζαμπεγια αλλα δεν μπο΄ρεσαν να νικήσουν τον κασκαντάμη, έχοντας ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Γκούμα.

Οι Εβρίτες με την τρίτη εκτός εδρας ισοπαλία σε 4 ματς έφτασαν τους 9 βαθμούς και βρισκονται στο -16 από την παραμονή, φιλοξενώντας την Τετάρτη τον φορμαρισμένο Βύρωνα που καίγεται για την νίκη αφού είναι και αυτός στην ζώνη του υποβιβασμού. Το Παραλίμνιο με τους 37 βαθμούς έπεσε τρίτο και στο -3 από το Καμπανιακό που ηττήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης έχοντας ρεπό την Τετάρτη (φώτο αρχείου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Ι. Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατλίδης, Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Αγγ. Πατσιώρας (75′ Μουρατίδης), Ράλλης (60′ Παπάζογλου), Τοπάλι (80′ Ντέμπροβα), Γκαϊδατζής, Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης