Γ’ Εθνική: Ασταμάτητος ο Νέστος Χρυσούπολης με την έλευση Κεχαγιά επικράτησε του Άρη Αβάτου

Τη νίκη με 2-0 επί του Άρη Αβάτου πανηγύρισε ο Νέστος Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησαν με τον Ξανθιώτη Σουλεϊμάν Οκάν και τον Σέα, με τον Καρά Ισμαήλ να έχει την απάντηση και στις δύο στιγμές.

Ο Άρης Αβάτου δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός αλλά διαμαρτυρήθηκε δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα για περιπτώσεις πέναλτι, με τον διαιτητή σε ισάριθμες τις φορές να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 66ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι καθώς ο Τενεκές αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Νέστος εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και άνοιξε το σκορ στο 65′ με τον Σουλεϊάν Οκάν να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση μετά το σουτ του Πολίμου και την επέμβαση του Καρά Ισμαήλ, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 77ο λεπτό η Χρυσούπολη καθάρισε την υπόθεση τρίποντο, όταν ο Σέα με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 2-0 ύστερα από την σέντρα του Γκατζολάρι, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο Νέστος Χρυσούπολης παρέμεινε αήττητος με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο φτάνοντας τους 26 βαθμούς, ενώ στους 23 έμεινε το Άβατο έχοντας δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ορφάνι και Πανθρακικό.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Αδαμίδης, Τσαταλμπασίδης, Πολίμος, Σουλεϊμάν Οκάν (88′ Μανίσογλου Δ.), Ζαχαράκης (80′ Μυφτάρι), Λούμου, Γκατζολάρι, Σέα, Μενίκου (80′ Γιάνκοβιτς), Κούτεφ (90′ Συμεωνίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Αναγνωστόπουλος (83′ Γκαρνέτας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (23′ Αναστασιάδης), Κοντογιαννίδης (70′ Θεοδωρόπουλος), Μουξιός (83′ Αλή Ερτουρούλ), Τσάπαρης, Ψεμματάς