Volley League: Υπέρβαση του Άθλου Ορεστιάδας! Συμφώνησε με τον πολύπειρο προπονητή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Γιάννη Λάιο

O Γιάννης Λάιος ανέλαβε προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας, καθώς αποτελεί διάδοχο του Θοδωρή Χουσίδη με τον οποίοι ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε πρόταση στον έμπειρο προπονητή στη μάχη της παραμονής στη Volley League, καθώς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση ενόψει Play Out.

Ο 72χρονος προπονητής είπε το «ναι» και θα βρίσκεται όρθιος στον πάγκο αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Μίλωνα ερχόμενη αγωνιστική. Ο Λάιος πιάνει άμεσα δουλειά.

Ο Γιάννης Λάιος ως παίκτης κατέκτησε επτά πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε τίτλους και με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν διεθνής με 217 συμμετοχές.

Εν συνεχεία ως προπονητής της ομάδας του Πειραιά κατέκτησε ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1996), πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Υπήρξε Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών και της εθνικής γυναικών, εργάστηκε ως προπονητής και στον Παναθηναϊκό, στον Πανελλήνιο επί μία δεκαετία, αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες.