Volley League: Ξαφνικό διαζύγιο του Άθλου με τον Θοδωρή Χουσίδη

Μετά από πολλά χρόνια στο πάγκο του Άθλου Ορεστιάδας ως τεχνικός της ομάδας, ο Θοδωρής Χουσίδης αποτελεί παρελθόν

Μέσα από την ανάρτηση του Άθλου Ορεστιάδας ο οποίος μας ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Χουσίδη η οποία έγινε κοινής συναινέσεως, λόγω προσωπικών επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον αναγκάζουν να φύγει από την πόλη για ένα χρονικό διάστημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ:

Λύση συνεργασίας με τον Θοδωρή Χουσίδη

Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Χουσίδη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η «οικογένεια» του Άθλου ευχαριστεί τον Θοδωρή για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα. “Πιστός στρατιώτης”, ο “αρχιτέκτονας” της ιστορικής ανόδου, όποια στιγμή κι αν ζητήθηκε η συνδρομή του, ήταν εκεί, στην άκρη του πάγκου μας, δείγμα του εξαίρετου ήθους και επαγγελματισμού που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

“Τεό” σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και κυρίως καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα. Παραμένεις σημαντικό “κομμάτι” της ιστορίας του Άθλου και ίσως κάποια μέρα στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν και να πανηγυρίσουμε ακόμη πιο σημαντικές επιτυχίες της ομάδας μας».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της ομάδας εδώ: