Σοκάρει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Απείλησαν ότι θα βιάσουν την κόρη και τον γιο μου» (+video)

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. 

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής που ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από την Θράκη αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη γνωριμία με τη σύζυγό του καθώς και σε ένα πολύ άσχημο σχόλιο που του είχε πει κάποιος μετά το τέλος ενός αγώνα.

«Δεν είχα ποτέ την ανάγκη της δόξας. Εμένα μου άρεσε να παίζω μπάσκετ και αυτό έκανα. Όλα τα άλλα ήταν δευτερεύοντα. Ένιωσα πολλές φορές ότι μπορεί να πάω να ξεφύγω αλλά γενικά σαν χαρακτήρας είμαι πολύ κλειστός. Μου άρεσε να μένω σπίτι με την οικογένειά μου και μέχρι εκεί» ανέφερε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα τυχαία. Ήταν φοιτήτρια τότε και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω όταν γνωριστήκαμε. Αυτό μας διευκόλυνε πολύ. Ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Δεν είναι δουλειά μου να αποτραβήξω τα παιδιά μου από το να κάνουν κάτι. Αν θέλουν να κάνουν κάτι, προσπαθώ να τα ενθαρρύνω» είπε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ποιο είναι το πιο άσχημο σχόλιο που του έχει κάνει κάποιος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποκάλυψε «Το μόνο σχόλιο που μπορώ να ξεχωρίσω είναι αυτό που μου κάνανε στο Ισραήλ. Μου είχε πει κάποιος κάτι πολύ άσχημο. Τελειώσαμε έναν αγώνα μεταξύ πολύ εχθρικών ομάδων και μου λέει ένας, “θα βιάσω την κόρη σου και τον γιο σου».

«Δυστυχώς ο ρατσισμός είναι κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός» είπε τέλος για τον ρατσισμό που έχει βιώσει.