Αποχαιρέτισαν τον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη με φωτογραφία από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής οι Θρακιώτες συμπαίκτες του

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το δράμα της οικογένειας του Kαβαλιώτη ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη αφού η σορός του ταυτοποιήθηκε και συμπεριλαμβάνεται στην μακρά λίστα όσον έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους στα Τέμπη.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής έπαιξε τόσο στον Νέστο Χρυσούπολης όσο και στην Καβάλα, ενώ πηγαινοερχόταν πολλές φορές από την Καβάλα στην Κομοτηνή, χωρίς ωστόσο ποτέ να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα της Ροδόπης.

Σε μια από τις επισκέψεις του, βρέθηκε στην ορκωμοσία του τότε συμπαίκτη του στον Νέστο Χρυσούπολης Στέλιου Μπλιου, σημερινού παίκτη της Δόξας Δράμας, που έπαιρνε το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Γιώργος Τζατζανάς που αγωνίζεται για λογαριασμό της Αλεξανδρούπολης FC, ο Κυριάκος Αρετάς που ανήκει στον Πανθρακικό και ο Γιώργος Λίτσκας που παίζει για τον Άγιο Νικόλαο, όλοι τότε συμπαίκτες στην ομάδα του Νέστου.

Οι Θρακιώτες παίκτες με μηνύματα στα σόσιαλ μίντια αποχαιρέτισαν σε αρκετά βαρύ κλίμα τον συμπαίκτη και φίλο τους για τον άδικο χαμό του στο έγκλημα των Τεμπών που γέμισε λύπη, οργή, αλλά και τόσα… «γιατί;» το πανελλήνιο.