Super League: «Ξέσπασε» στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός – Ήσυχο απόγευμα για Πασχαλάκη

Νωρίς το απόγευμα ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό με μόνο στόχο τη νίκη μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να «πάρει» ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι που έρχεται κόντρα στην ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα.

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «Πειραιώτες» ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν τον Λεβαδειακό να πιστέψει καμία στιγμή του αγώνα ότι μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Γ. Καραϊσκάκης κερδίζοντάς τον με 6-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ ο Πεπ Μπιέλ έπειτα από ασίστ του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε και δεύτερη ασίστ αυτή τη φορά στον Χούανγκ για το 2-0 στο 38ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Μίτσελ σκόραρε και πάλι ξανά με τον Πεπ Μπιέλ και ξανά από ασίστ του Φορτούνη για το 3-0 στο 49′. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 4-0 από το σημείο του πέναλτι με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να αναλαμβάνει την εκτέλεση μετά το κερδισμένο πέναλτι από τον Κώστα Φορτούνη.

Ο πρώην αμυντικός μέσος του Πανθρακικού και της Ξάνθης Αλφρέδο Μεχία αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό χωρίς να έχει βοηθήσει την ομάδα του. Ακόμα δύο γκολ για τον Ολυμπιακό λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον Σέρχι Κανός να σκοράρει στο 86′ και στο 88′ και να υπογράφει την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 6-0.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από την μεριά του είχε ένα εύκολο απόγευμα και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι ερυθρόλευκοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 53 βαθμούς και παραμένουν στην 3η θέση και ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική όπου θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε στους 14 βαθμούς αγνοώντας τη νίκη με την τελευταία να είναι κόντρα στον Ιωνικό στις 28 Δεκεμβρίου 2022! Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΟΦΗ.

Τα highlights του αγώνα: