Ιστορικό ντεμπούτο στην Α’ Εθνική για τον (ανήλικο ακόμα) Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημερομηνία 5 Μαρτίου ο Σαράντης Τσελεμπάκης. Ο νεαρός Εβρίτης ποδοσφαιριστής του Βόλου, που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 του χρόνια (αυτο θα συμβεί τον Νοέμβριο), κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στην Α’ Εθνική.

Ο Τσελεμπάκης, που πήγε το καλοκαίρι τον Βόλο από την ομάδα της Ξάνθης, στην οποία και έγινε επαγγελματίας και κατέγραψε πρόπερσι συμμετοχές στην SL2, κλήθηκε στις καθυστερήσεις της νίκης του Βόλου επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα να ακτικαταστήσει τον Φελίπε Πιρές. Ετσι όμως κατέγραψε και την πρώτη του συμμετοχή στην Α’ Εθνική.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά και ήταν βασικό γρανάζι των Μεικτών της ΕΠΣ Έβρου. Από εκεί μετακόμισε στον ΑΟΞ πριν τέσσερα χρόνια.  Την πρώτη του σεζόν «έβγαλε μάτια» με την Κ15 του ΑΟΞ στην SL1 αλλά στην συνέχεια δεν είχε τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα ήθελε στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League λόγω της πανδημίας.

Με τη φανέλα της Ξάνθης έγινε επαγγελματίας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στα Πηγάδια, παίρνοντας τη θέση ενός άλλου παίκτη που ανήκε στον Βόλο στην αρχή της σεζόν και πλέον αγωνίζεται στα Χανιά, τον Ηλία Τσέλιο. Προ διμήνου, τον περασμένο Ιανουάριο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Βόλου σε ματς Κυπέλλου. Πλέον κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.