Μέλος αθλητικής ομάδας η καρναβαλίστρια στην Ξάνθη που είπε «Μητσοτάκη γαμ…» και δέχθηκε την χειροδικία του Νέζου

«Εννοείται και με σόκαρε και με εκνεύρισε γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χειροδικεί πάνω σε κάποιον άλλον και πόσω μάλιστα σε μια κοπέλα της ηλικίας μου που ήμουν εντελώς ανυπεράσπιστη», ανέφερε στο koutipandoras η καρναβαλίστρια στην Ξάνθη που δέχθηκε την επίθεση του παρουσιαστή του φετινού καρναβαλιού Ξάνθης Χρήστου Νέζου.

«Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μια τέτοια κίνηση», καταλήγει η ίδια στις μόνες δηλώσεις που φέρεται να έκανε, μετά το περιστατικό που έγινε viral και σχολιάστηκε σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι η συγκεκριμένη καρναβαλίστρια συμμετείχε στο καρναβάλι ως μέλος του γκρουπ της μοναδικής αθλητικής ομάδας που δηλώθηκε και έλαβε μέρος ως τέτοια στο Καρναβάλι Ξάνθης.

Ο λόγος για τον Άτλαντα Σελίνου, ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης. Μάλιστα, ένα λεπτό πριν, όταν εμφανιστηκαν μπροστά στον Νέζο τα πρώτα μέλη της ομάδας, υπήρξε αναφοριά σε αυτό ακριβώς το γεγονός, στο ποιος είναι ο σύλλογός τους.

Μετά υπάρχει αναφορά του παρουσιαστή ότι ο κάθε ένας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει όσα θέλει σε στιγμές καρναβαλικής τρέλας, για να ακούσει μετά την φράση «Μητσοτάκη γ@μ…» από την κοπελα και να μην περιοριστεί μόνο στο να τραβήξει το μικρόφωνο, αλλά όπως φαίνεται στο τηλεοπτικό πλάνο, χειροδίκησε σε βάρος της.

Δυο λεπτά πριν από το περιστατικό είχε μιλήσει κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης ο δήμαρχος Ορεστιάδας, παλιος πρόεδρος του Ορέστη και νυν πρόεδρος της Ενωσης Δημάρχων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Μαυρίδης και αμέσως μετά κλήθηκε και μίλησε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης και παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΞ Μανώλης Φανουράκης.

Δείτε το βίντεο του Luben και οσοι ενδιαφέρονται να δουν όλο το επίμαχο τρίλεπτο με την παρέλαση του Άτλαντα Σελίνου, ας πάνε κοντά στο 1.07.00 στο ακόλουθο λινκ.