Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία από το Τμήμα του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής

Την έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την εθελοντική αιμοδοσία πολιτών σε όλη την Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών προσυπογράφει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ειδικότερα το Τμήμα Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής , καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα τόσο στη ΝΥΑ Κομοτηνής όσο και στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα» αναφέρεται τονίζοντας πως «Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας “άνθρωπος” μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά».

Νωρίτερα το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας απηύθυνε κάλεσμα για αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως αναφέρεται «το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα. Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

Μάθε ποια αιμοδοσία βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας: bit.ly/41ACrll

Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας «άνθρωπος» μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά».