Στις προπονήσεις του Ηρακλή ο Σάκης Δανίδης – Πιθανό να προστεθεί στο τεχνικό τιμ υπό τον Σάκη Τσιώλη

Τις προπονήσεις του Ηρακλή στη Μίκρα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση αυτό το διάστημα ο Σάκης Δανίδης, που έκανε σχετική ανάρτηση στα social media. 

“Μεγάλη τιμή να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι στο ποδόσφαιρο, δίπλα σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές” ανέφερε ο νεαρός Κομοτηναίος τεχνικός, συνοδεία φωτογραφιών με φόρμα του Ημίθεου στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προφανώς απευθυνόμενος στον Σάκη Τσιώλη. 

Ο 44χρονος Θρακιώτης παρότι δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό των “κυανόλευκων” διατηρεί άριστη σχέση μαζί του. 

Η αλήθεια είναι πως ο Δανίδης παρακολουθεί τις προπονήσεις του Ηρακλή για λόγους εκπαιδευτικούς. Για μεγαλύτερη εμβάθυνση στο αντικείμενο και περαιτέρω εξειδίκευση, διεύρυνση προπονητικών οριζόντων. Αλλά και γιατί είναι απαίτηση της ΕΠΟ για τη συνέχιση και αναβάθμιση του πτυχίου στην προπονητική. 

Ο Σάκης Δανίδης διαμένει και εργάζεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και οπως αναφέρει ο Θεόφιλος Ψυχογιός στο soccerpractor, δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να προστεθεί προσεχώς στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ειδάλλως, σε κάθε περίπτωση, διατηρεί μια ανοιχτή πόρτα για το μέλλον για το εκάστοτε “σταφ” του Τσιώλη, για όποτε ευνοήσουν οι συνθήκες. 

Ο Δανίδης τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ανδρικές ομάδες και ακαδημίες στο τοπικό της Ροδόπης, ενώ ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (σέντερ φορ) πρόσφερε πολλά στον Πανθρακικό, με τον οποίο έπαιξε στην Α΄ Εθνική (όπου τον οδήγησε με κρίσιμα γκολ στην πορεία ανόδου), αλλά και σε άλλες ομάδες, όπως Αναγέννηση Επανομής, Ποσειδώνας Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικός Αστέρας, Έβρος Σουφλίου, Αλεξανδρούπολη, ΠΑΟ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής και Σιδηροχώρι.