Γ’ Εθνική: Άγγιξε τη νίκη με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό αλλά έφυγε μόνο με έναν βαθμό η εξαιρετική Αλεξανδρούπολη

Στο 1-1 έμειναν Αλεξανδρούπολη και Καμπανιακός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ άνεμο που επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, η Αλεξανδορύπολη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό με το σουτ του Κυριζάκη να απομακρύνεται από τους αμυνόμενους με υπερένταση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, με το σουτ του Ξανθόπουλου να φεύγει άουτ, ενώ λίγο μετά και πάλι ο Κυριζάκης έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο προβολή του πέρασε άουτ.

Οι Εβρίτες πήραν αυτό που άξιζαν στο 20ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνεν ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Γιακουμή για το 1-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αλεξανδρούπολη να προηγείται στο σκορ, αφού στην τελευταία καλή φάση του Καμπανιακού στο πρώτο μέρος ο Κασκαντάμης μπλόκαρε το σουτ του Ιγνατίδη.

Η ομάδα της Χαλάστρας κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, όταν στο 63ο λεπτό ο Μπαγκούτης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χατζηβασιλειάδη και έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό για το 1-1.

Η Αλεξανδρούπολη σπατάλησε μοναδική ευκαιρία στο φινάλε να πάρει το τρίποντο που άξιζε, αλλά ο Ντέμπροβα δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση μέσα στην μεγάλη περιοχή, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 1-1.

Ο Καμπανιακός έμεινε στην 1η θέση με 39 βαθμούς, τρεις πάνω από το Παραλίμνιο που ακολουθεί, ενώ η Αλεξανδρούπολη παρά τις καλές εμφανίσεις παραμένει χαμηλά με μόλις 8 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική οι Εβρίτες θα παίξουν στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Καμπανιακός θα φιλοξενήσει τον Βύρωνα Καβάλας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου (65′ Μαλτέζος), Τσιεγγελίδης, Ντέμπροβα, Παπάζογλου (70′ Ράλλης), Τοπάλι (81′ Ευθυμιάδης), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης (81′ Τσιτσεκίδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μαγκούτης, Ιγνατίδης, Προσκυνητόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κεχαγιάς, Μάνιος (57′ Χατζηβασιλειάδης), Ντόγος, Μπουτζίκος.