Super League: «Λευκή» ισοπαλία μεταξύ ΠΑΣ και ΠΑΟΚ στα Γιάννενα με Ζίβκο Ζίβκοβιτς ξανά βασικό

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και το δοκάρι του Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ξανά βασικός ο πρώην «Ξανθιώτης» Ζίβκο Ζίβκοβτς αντί του τιμωρημένου Κοτάρσκι.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Έχοντας εκτός αποστολής τον βασικό του επιθετικό Νέλσον Ολιβέιρα και με βασικούς τους Τάισον και Τόμας ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα με εξαιρετικό τον τερματοφύλακα του Τσιντώτα του στέρησε το τρίποντο.

Με τον βαθμό αυτόν ο ΠΑΟΚ πήγε στους 48 έπειτα από 24 αγωνιστικές και ο ΠΑΣ έφτασε τους 23 και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Λαμία για το κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στην Τούμπα. Οι «Ηπειρώτες» θα παίξουν ξανά εντός έδρας την επόμενη αγωνιστική καθώς υποδέχονται τον 5ο στην βαθμολογία Βόλο.

Τα highlights του αγώνα:

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ