Μεταγραφική βόμβα από τον Πανθρακικό με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου Στράτου Χιντζίδη!

Ο έμπειρος αριστερός μπακ Στράτος Χιντζίδης επιστρέφει μετά από χρόνια στα γήπεδα της Θράκης και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού.

Ο 34χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός τον τελευταίο μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος αναζητώντας τη νέα του ομάδα. Ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης άδραξε της ευκαιρίας και τον ενέταξε στο δυναμικό του Πανθρακικού με τους Θρακιώτες μετά τον Ντίνα να αποκτούν ακόμα ένα πολύπειρο παίκτη από την περιοχή.

Ο Στράτος Χιντζίδης (γεννημένος στις 13/12/87) από την Νίψα έχει πολυετή πείρα από τις εθνικές κατηγορίες. Ξεκλινησε το ποδόσφαιρο στην ΠΑΕ Νίψας και την πρώτη του εμπειρία στη Γ’ Εθνική την είχε με το Πολύκαστρο, για να ακολουθήσουν οι ΠΑΕ Θράκη, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκός, Πόντιοι Κατερίνης, Πανηλειακός, Απόλλων Αθηνών, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου (δύο θητείες) και Κέρκυρα όπου έκανε ντεμπούτο στη Super League.

Η συνέχεια τον βρίσκει ξανά στον Απόλλωνα για ένα εξάμηνο, ενώ αγωνίστηκε και στα Τρίκαλα. Πήγε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό όπου δεν αγωνίστηκε ποτέ καθώς γύρισε για χάρη του ΠΟ Τρίγλιας – Ηρακλή. Έπειτα αγωνίστηκε στον ο ΟΦ Ιεράπετρας όπου διετέλεσε και αρχηγός και τελευταίος του σταθμός ήταν τα Χανιά που αγωνίστηκε μόνο ένα εξάμηνο έχοντας 7 συμμετοχές.