Super League: Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λαμία – Δύσκολο απόγευμα για Γκαραβέλη, clean sheet ο Πασχαλάκης

Σε έναν ακόμη «τελικό» για την Λαμία η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Μίτσελ με πειστική εμφάνιση δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Η Λαμία στο πρώτο μέρος του αγώνα είχε ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ όμως λόγω αστοχίας δεν τα κατάφερε. Σημαντικότερη εξ αυτών το δοκάρι του Τζανδάρη στο 4ο λεπτό του αγώνα. Ο Ολυμπιακός κρατώντας ανέπαφη την εστία του, προηγήθηκε στο 45ο λεπτό με ωραίο σουτ του Σαμασέκου μετά από ασίστ του Ραμόν.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 60′ όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κανός, ο Μπακαμπού νίκησε τον Γκαραβέλη για το 0-2. Στο 86ο λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο τέρμα. Μετά από μια συνεργασία των παικτών του σε μικρό χώρο ο Ελ Αραμπί πάσαρε στο Μπιέλ και ο Ισπανός σκόραρε για το τελικό Λαμιά Ολυμπιακός 0-3.

Η Λαμία παρέμεινε στους 12 βαθμούς και την τελευταία θέση, την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Βόλο και πρέπει να ανέβει ένα.. βουνό αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός έφτασε με τη νίκη αυτή τους 49 βαθμούς βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά.