Κλάπηκε βαν της ΕΛ.ΑΣ. έξω από υπηρεσία στο Σουφλί

Η κλοπή του οχήματος έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά κανείς δεν το είδε να φεύγει από τον υπηρεσιακό χώρο, που υποτίθεται ότι φρουρείται σε 24ωρη βάση.

Σάλο προκάλεσε στις τάξεις της Αστυνομίας η αποκάλυψη ότι άγνωστος έκλεψε ένα συμβατικό υπηρεσιακό βαν το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών που συλλαμβάνονται, ενώ ήταν σταθμευμένο μπροστά από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Σουφλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr το βαν δεν είχε κλειδωθεί από τους συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και έτσι βρήκε την ευκαιρία ο δράστης να το κλέψει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό σήμανε συνάγερμος και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στο Σουφλί και τις γύρω περιοχές από περιπολικά, μοτοσικλετιστές και πεζές δυνάμεις. Τελικά, μετά από πολύωρες έρευνες, το βαν εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου εγκαταλελειμμένο στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης και εξετάστηκε για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Για τις συνθήκες που επέτρεψαν την κλοπή του διενεργείται εσωτερική έρευνα.