Γ’ Εθνική: «Απόδραση» από το Ορφάνι στο φινάλε με πέναλτι για τον Ορφέα Ξάνθης πριν το ντέρμπι με τον Πανθρακικό (+photos)

Μια ακόμη ζημιά πήγε να κάνει ο ουραγός και σχεδόν υποβιβασμένος Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης αυτή την φορά ωστόσο οι Ξανθιώτες αντέδρασαν γρήγορα μετά την ισοφάριση των Καβαλιωτων και έφυγαν με το σπουδαίο τρίποντο με 1-2 από το Ορφάνι.

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Χρυσέλη από την Χαλκιδική που ήταν πρωταγωνιστής και στο ματς του Αγροτικού Αστερα με τον Πανθρακικό προ δεκαημέρου, διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση ενός τέρματος στο μέτριο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Ο Ορφέας που χρειαζόταν οπωσδήποτε το τρίποντο έκανε το 0-1 στο 60′ με απ’ ευθείας φαουλ του Κατρανίτσα που αμφισβήτησαν και πάλι οι γηπεδούχοι, με τον Μέγα Αλέξανδρο να ισοφαρίζει στο 67′ με τον Ελληνογεωργιανό από την Ημαθία Νίκα Μτσεντλισβίλι με σουτ σε 1-1 νικώντας τον Καλαιτζή. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Τορομανίδης που κέρδισε ο Μελισσόπουλος και έφερε τις αντιδράσεις των Καβαλιωτών. Στο φινάλε αποβλήθηκαν ο Ιωαννιδης για τον Ορφέα και ο Παπαδόπουλος για το Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Ορφέας με τους 19 βαθμούς που έφτασε ισοβαθμεί στην επικίνδυνη ζώνη με Θερμαικό και Νέστο Χρυσούπολης και την επόμενη αγωνιστική λογικά το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό. Από την άλλη ο ουραγός με 2 μόλις βαθμούς Μέγας Αλεξανδρος χωρίς ελπίδες παραμονής αλλά πάντα αξιόμαχος παίζοντας και για την ιστορία και την τιμή της ομάδας θα υποδεχθεί τον Πανδραμαϊκό.

Κακή η διαιτησία σύμφωνα με τους γηπεδούχους των Χρυσέλη, Κώστογλου και Τζημόπουλου από την Χαλκιδική (photos Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Μπιλίκμπασι, Κόμνος, Ανδρεανίδης, Πότση, Αφεντουλίδης, Τσάτσος, Αλεξόπουλος, Μτσεντλισβίλι, Κέλο, Γεωργιάδης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Καλαϊτζής, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Σωτηράκογλου, Λ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Παπαστεφάνου, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Ιωαννίδης, Κριεζής και Καλαϊτζόπουλος