ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Γιάννης Δαλακούρας διάδοχος του Γιώργου Πανίδη στην προεδρία! Το νέο ΔΣ όπως αναδείχθηκε από την Γενική Συνέλευση

Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας αναδείχθηκε νέος πρόεδρός της, στις εκλογές που διεξήχθησαν το βράδυ της Παρασκευής στο «Σαλέ» των Πηγαδίων.

Στην εκλογική διαδικασία επικράτησε του Αντωνη Κουτσουρλή που ήταν επίσης υποψήφιος πρόεδρος με σκορ 18-5 σε σταυρούς (και δύο λευκά), ενώ της δικής του επιρροής είναι και τα μέλη που απαρτίουν το νέο ΔΣ της Ένωσης, το οποίο θα είναι ανανεωμένο κατά το ήμισι.

Συγκεκριμένα εξελέγησαν οι Γιάννης Παπατζης (17), Γιώργος Τριάντης (16), Κώστας Μπάτζιος (16), Γιώργος Κερμενίδης (15), Χασάν Νορή Ογλου (14), Ειρήνη Γαλαχουσίδου (13), Λάζαρος Καλεντερίδης (13), Θανάσης Κατσαρός (13), Γιαννης Πιστολας (11) και Τασος Λαζαρίδης (10).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γιώργος Ψωμάς (19 σταυροι), Σοφία Μωυσίδου (18) και Κώστας Μπάτζιος (17). Στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος συνολικά και τα 25 νόμιμα και εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Γιάννης Δαλακούρας διαδέχεται στην προεδρία της ΕΠΣ Ξάνθης τον (στενό του συνεργάτη επί δύο θητείες ως ταμίας και ο γενικός γραμματέας) Γιώργο Πανίδη, ο οποίος αποχωρεί οικειοθελώς από τα κοινά της ΕΠΣ, όπως είχε ξεκαθαρίσει άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό, μετά από δύο τετραετείς θητείες. Περισσότερα σε λίγο…