Τέλος ο Σάββας Παντελίδης από τη Λαμία μετά τον διασυρμό από τον ΟΦΗ

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 4-1.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο 57χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας την από κοινού απόφαση με τη διοίκηση του συλλόγου να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την αντικατάσταση του Παντελίδη είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, αν και πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

«Όταν υπάρχει ένα παιχνίδι που πραγματικά είναι τελικός και τελειώνει με αυτό το σκορ, ανεξάρτητα το πώς έγινε, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και γι’ αυτό πριν έρθω εδώ, κάναμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε ότι είναι καλό για την ομάδα να μη συνεχίσουμε μαζί.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μας αυτό το χρονικό διάστημα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μην υποβιβαστεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν και προσπαθήσαμε μαζί να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Υπάρχει μία συζήτηση από κοινού και πραγματικά όταν οι άνθρωποι έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντί σου, πρέπει κι εσύ να βλέπεις κάποια πράγματα και το κοινό καλό», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και την ήττα της ομάδας μας από τον ΟΦΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, ύστερα από συζήτηση, από κοινού συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την συνεργασία όπως επίσης και τους άμεσους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη, Περικλή Παπαπαναγή και Θωμά Γιαννιτόπουλο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή».