Αιχμηρή ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης για… «κρυφό» παράγοντα της πόλης

Ανακοίνωση με αιχμές για έναν… «κρυφό» παράγοντα της πόλης εξέδωσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, μια μέρα μετά τον πόντο που πήρε στα Ιωάννινα παρά την ήττα που γνώρισε από την τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ομάδα της Νίκης αναφέρεται «ότι αθλητικός παράγοντας της πόλης επικοινώνησε με την ομάδα του ΠΑΣ για να ζητήσει το λόγο», γιατί κέρδισε έναν βαθμό η Νίκη στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.

Δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης:

Ένας «κρυφός»(😉 αθλητικός παράγοντας της πόλης μας, χθες μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης στα Ιωάννινα, αμφισβήτησε την προσπάθεια των αθλητριών μας και θεώρησε ότι τον βαθμό που κερδίσαμε μάς τον χάρισαν και δεν τον κερδίσαμε επάξια (σκορ 3-2 υπέρ των Ιωαννίνων). Έκανε λοιπόν την άθλια κίνηση να επικοινωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων και να ζητήσει και τον λόγο γιατί κερδίσαμε έναν βαθμό!

Η αθλιότητα και η υποτίμηση της προσπάθειας των αθλητριών μας δεν έχει όρια…

Εμείς στην ΝΙΚΗ όλα τα χρόνια δράσης μας ( 42 ) μάθαμε να κερδίζουμε και να χάνουμε τους αγώνες μέσα στο γήπεδο, πρακτικές τέτοιου είδους δεν υιοθετήσαμε ποτέ.

Ο σεβασμός όλων των παιδιών (δικών μας ή αντιπάλων ) που αγωνίζονται είναι αδιαπραγμάτευτη αξία για εμάς, εσείς όμως «κύριε» έχετε άλλη νοοτροπία. Το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Η πόλη χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα από τους άλλους έχουμε πολλούς αλλά είναι αόρατοι, εμπαθείς και περαστικοί.

Στο… φινάλε αν κάποιος νομίζει πως είναι κριτής των πάντων και δεν βλέπει τα δικά του προβλήματα, τότε… get a life! Όλοι κρίνονται…