Super League: «Γκέλαρε» ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη στον πρώτο φετινό αγώνα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο πρωτάθλημα

Σε έναν αγώνα που θύμισε πολύ την αναμέτρηση του πρώτου γύρου με αντεστραμμένους ρόλους, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ παρόλο που προηγήθηκε με 0-2 να «καταρρέει» στο τέλος και ο Αστέρας να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βάζει δύσκολα στους «μεγάλους» στην έδρα του.

Με αλλαγή τερματοφύλακα κατέβηκε στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ που λόγω ίωσης του Κοτάρσκι, ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκαν με προβολή από κοντά του Νάσμπεργκ στο 6ο λεπτό και έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους στο 1ο ημίχρονο κυρίως με τον Νάρεϊ που είχε και δοκάρι. Ο Αστέρας απείλησε στο 39′ με τον Σίτο όμως ο Ζίβκοβιτς και το δοκάρι τον κράτησαν στο 0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν παρόμοιος με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη δίνοντας σου την αίσθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ο «δικέφαλος» διπλασίασε τα τέρματα του με ωραίο τελείωμα του Τόμας έπειτα από σέντρα του Σοάρες στο 82′ βάζοντας πλέον γερές βάσεις για τη νίκη. Οι βάσεις αυτές όμως γκρεμίστηκαν, πρώτα με τον Σίτο ο οποίος μετά από σέντρα του Ρεγκίς νίκησε από πλάγια θέση τον Ζίβκοβιτς στο 90′ και στην συνέχεια από τον Αντιένθα ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στον Αστέρα στο 90+3.

Ο ΠΑΟΚ με τον βαθμό αυτόν έφτασε τους 44 και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο Αστέρας πήγε στους 23 και στην 10η θέση. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τρίπολη και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα.