Super League: Με ασίστ Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη «πρωτιάς» κόντρα στον Άρη

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να το ανατρέψουν και να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 1-2 που τους φέρνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς η ΑΕΚ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Με τον Απόστολο Τερζή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Άρη μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν στο 10ο λεπτό το σκορ με τον Οντουμπάτζο ο οποίος προωθήθηκε από τα δεξιά πήρε την πάσα από τον Νταρίντα σούταρε με το αριστερό και αφού η μπάλα κόντραρε στον Σάρλια βρήκε το δοκάρι και νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-0.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός με μια άριστη αντεπίθεση που ξεκίνησε από τα πόδια του Πέρεθ ο οποίος βρήκε τον Ιωαννίδη εκείνος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, πάσαρε στον σωστό χρόνο στον Μαντσίνι και ο Αργεντινός ισοφάρισε για τους «πράσινους» στο 36ο λεπτό σκοράροντας κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λίγες και οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, ένα κόρνερ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο 86 ήταν η ευκαιρία που έψαχνε το «τριφύλλι» για να φύγει με τη νίκη από το Κλ. Βικελίδης. Ο Βέρμπιτς εκτέλεσε, ο Σάρλια πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Παλάσιος και ο έτερος Αργεντίνος του Παναθηναϊκού σκόραρε γράφοντας το τελικό 1-2.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από την δεύτερη ΑΕΚ που βρίσκεται στους 47. Ο Άρης έμεινε στους 31 βαθμούς και την 6η θέση τέσσερις πίσω από τον Βόλο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο.