Α2 Ανδρών: «14×14» ο Εθνικός που πέρασε «αέρα» και από τους Αμπελόκηπους

Άλλη μια άνετη νίκη πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που συνεχίζει τη πορεία με σπασμένα φρένα, αφού πέρασε και από τους Αμπελόκηπους και έκανε το «14×14».

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε εύκολα και της Ελπίδας στην έδρα της, τους Αμπελόκηπους, με 0-3 σετ και παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας τη διαφορά από τη δεύτερη ΧΑΝΘ στους 6 βαθμούς, κάνοντας παράλληλα και το «14×14».

Οι Εβρίτες πήραν λοιπόν άλλο ένα τρίποντο και μάλιστα χωρίς μεγάλη δυσκολία, όπως φαίνεται κι από τα τελικά σκορ των σετ της αναμέτρησης, δείχνοντας για άλλη μια φορά την υπεροχή τους και κάνοντας άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο φετινό στόχο τους.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 21-25

Την επόμενη αγωνιστική ο αήττητος και πρωτοπόρος Εθνικός που έχει 41 βαθμούς θα φιλοξενήσει στην Αλεξανδρούπολη την ΧΑΝΘ που βρίσκεται στην 2η θέση στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

Αντιθέτως η Ελπίδα Αμπελοκήπων που έχει 24 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΟ Καβάλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα του φονικού σεισμού, σε Τουρκία και Συρία.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Χρηστάκος, Σιμητός, Σκλόπης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Μάρτσης / Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Κωνσταντινίδης, Κουτουνίδης, Καλτσίδης, Ραζγκέλης, Όσσας, Χριστοφορίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Δημητριάδης (Κοντοστάθης), Καβαρατζής, Στοιλούδης, Μπουφίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Ανδρεάδης και Καψαλιάρης (Κυριακίδης). Ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γκοτσίδης, Κεσκίνης, Μπατίλης και Καραπιπέρης.