Ευχές, χαμόγελα και δώρα στην κοπή πίτας του Άθλου Ορεστιάδας

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «ζεστό» κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας «Ν. Σαμαράς» η καθιερωμένη κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τα μέλη της διοίκησης οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες σε 160 αθλητές, το «νέο αίμα» του συλλόγου, στους πρωταγωνιστές της Volleyleague, στους προπονητές και στα μέλη των επιτελείων των ομάδων μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργου Τσολακίδης έκοψε στη συνέχεια την πίτα, σε τρία κομμάτια της οποίας «κρύβονταν» ισάριθμα φλουριά! Τυχεροί των ακαδημιών, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα ήταν ένας αθλητής από το προαγωνιστικό τμήμα αγοριών του Ηλία Γραμματικοπούλου, ο οποίος κέρδισε ένα μπουφάν του καταστήματος αθλητικών ειδών Αdmiral και ένας αθλητής του μικτού προ αγωνιστικού τμήματος της Νέας Βύσσας, του προπονητή Θοδωρή Χουσίδη, που κέρδισε μια αναμνηστική αγωνιστική εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Άθλου.

Μάλιστα ο «αρχιτέκτονας» των ιστορικών επιτυχιών της ομάδας μας, κόουτς «Τεό», είχε την τιμητική του στην εκδήλωση, αφού κέρδισε το τελευταίο φλουρί της πίτας.

Το παρών στην κοπή της πίτας του Άθλου Ορεστιάδας έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές των τμημάτων Κώστας Τεμελούδης, Ηλίας, Γραμματικόπουλος, Ανδρέας Κιουτσούκης, Θεόδωρος Χουσίδης, Μπάμπης Σταματόπουλος, ενώ απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων 70 αθλητές/τριες. Τον συντονισμό της επιτυχημένης εκδήλωσης είχε η έφορος των ακαδημιών, Ξανθή Σταματοπούλου.