To θρακιώτικο μπάσκετ δίπλα στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας! Συλλογή τροφίμων και πολύτιμων αγαθών στα Κλειστά

Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Τέτοιες τραγωδίες επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού και η ΕΟΚ προτρέπει όλο το ελληνικό μπάσκετ να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, μεταξύ αυτών και στα Κλειστά της Θράκης, το Σάββατο και Κυριακή (11 κ 12 Φεβρουαρίου), θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς τους πληγέντες (κλινοσκεπάσματα, sleeping bag και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα σκόνη, κονσέρβες κλπ).

Υπεύθυνος εκ μέρος του γηπεδούχου σωματείου σε συνεργασία με το προσωπικό των γηπέδων θα μεριμνήσουν ώστε να συλλεχθούν και να αποθηκευθούν τα συλλεχθέντα τρόφιμα και αγαθά.

Η μεταφορά των συλλεχθέντων ειδών θα γίνει σε συνεργασία με τα κατά τόπους τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πληρέστερες οδηγίες θα σας σταλούν άμεσα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συλλογή τροφίμων θα γίνει και στο 2ο Λύκειο Κομοτηνής κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Βετεράνω-Ερασιτεχνών.