Για διακοπή νερού την Τετάρτη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ενημέρωσε η Δ.Ε.Υ.Α.

Η Δ.Ε.Υ.Α. ενημέρωσε τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης ότι αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου θα υπάρξει διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης από τις 08:30 έως τις 16:00 και συγκεκριμένα από την περιοχή του Μουσικού Σχολείου στις οδούς Ιωακείμ Καβύρη και 14ης Μαΐου μέχρι την οδό Κ. Παλαιολόγου λόγω εργασιών τοποθέτησης υπέργειων τοπικών σταθμών ελέγχου πίεσης.

Η σχετική ανακοίνωση από την Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης:

«Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω εργασιών στο πλαίσιο της σύμβασης με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΦΑΣΗ Α” θα πραγματοποιηθούν από την Ανάδοχο εταιρεία εργασίες τοποθέτησης υπέργειων τοπικών σταθμών ελέγχου πίεσης (ΤΣΕΠ).

Για τον λόγω αυτό θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης αύριο Τετάρτη 8-02-2023 από 08:30 έως 16:00 στην περιοχή από το Μουσικό Σχολείο (παλιό Νοσοκομείο) στις οδούς Ιωακείμ Καβύρη και 14ης Μαΐου μέχρι την οδό Κ. Παλαιολόγου. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά.»