Έκοψαν βασιλόπιτα οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ και βράβευσαν σημαντικούς ανθρώπους της ιστορίας της ομάδας

Σε μια εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα «FRESH CO» ο σύλλογος παλαίμαχων του ΑΟΞ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2023, τρία χρόνια μετά την τελευταία, λόγω covid.

Πέρα από την κοπή της πίτας βραβεύτηκαν και άνθρωποι που αποτελούν την ζωντανή ιστορία της ομάδας, ο Κυριάκος Πεχλιβάνης, ο Μανώλης Μουστάκης και ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Ευχή του συντονιστή της εκδήλωσης Νίκου Κριέζη όπως και όλων, να ξεπεραστούν γρήγορα οι δύσκολες μέρες που περνάει ο ΑΟΞ και η ομάδα να επιστρέψει στα πρωταθλήματα.

Πρώτος τιμήθηκε ο παλαιός παράγοντας και Γενικός Αρχηγός του ΑΟΞ τη δεκαετία του ’80 Κυριάκος Πεχλιβάνης ο οποίος τιμήθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο των παλαίμαχων, Χριστόφορο Διαμαντή.

Στη συνέχεια, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των Ακαδημιών του ΑΟΞ Μανώλης Μουστάκης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Γιάννη Δημητριάδη και τον Σάκη Καρασερίδη.

Τέλος, βραβεύτηκε ο  βετεράνος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και πρώην παράγοντας του Κεραυνού Λευκόπετρας, Γιώργος Λαζαρίδης από τους Κώστα Νεοχωρίτη, Τάκη Μπέρτο και Στέλιο Ναβροζίδη.

Μετά τις βραβεύσεις ήρθε η ώρα για την κοπή της βασιλόπιτας. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Δημήτρης Τερζανίδης ,Νίκος Κουρής και Σταύρος Κοτζακελίνης που κέρδισαν διάφορα δώρα. Φυσικά μετά την κοπή της πίτας υπήρχε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη από το προφίλ του στο Facebook:

Κυριάκος Πεχλιβάνης και Χριστόφορος Διαμαντής.
Μανώλης Μουστάκης, Γιάννης Δημητριάδης, Σάκης Καρασερίδης.
Γιώργος Λαζαρίδης, Κώστας Νεοχωρίτης, Τάκης Μπέρτος, Στέλιος Ναβροζίδης.
Δημήτρης Τερζανίδης, Νίκος Κουρής, Σταύρος Κοτζακελίνης