Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε κολυμβητικό και μπασκετικό τμήμα ο Λεύκιππος Ξάνθης

Την παραδοσιακή του βασιλόπιτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής ο Αθλητικός Όμιλος Λεύκιππος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα τα αθλητικά τμήμα της ομάδας της καλαθοσφαίριση και κολύμβησης έκοψαν την βασιλόπιτα παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου του Λεύκιππου, προπονητών, γονέων και φυσικά των πρωταγωνιστών, τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ματθαίος Σαββίδης, τόνισε αρχικά πως μετά την πανδημία και τις επιπτώσεις που επέφερε τα τελευταία 2 χρόνια, αισθάνεται χαρούμενος που τα παιδιά βρίσκονται και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς που δείχνουν εμπιστοσύνη στο σχεδιασμό της ομάδας, τις μελλοντικές ενέργειες και αναφέρθηκε στο νεοσύστατο κολυμβητικό τμήμα που βρίσκεται στους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Τέλος ευχαρίστησε τη Δημοτικό αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για τη στήριξη του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Διοικήσεις των Σωματείων ώστε να παρέχουν υψηλό επίπεδο άθλησης σε 1000αδες παιδιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη που επιβεβαίωσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Λεύκιππου και οι νεαροί αθλητές που κέρδισαν το φλουρί, εισέπραξαν με προπονητική φανέλα καθώς και μια δωροεπιταγή.