Β’ Εθνική: Τεράστιο διπλό για τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 απέναντι στη Βέροια Ladies

Επανέρχονται δριμύτερες στο πρωτάθλημα τα κορίτσια της Ροδόπης καθώς μετά από δύο «άτυχες» εμφανίσεις επανήλθαν στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας μέσα στην Βέροια και με σκορ που θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγάλο.

Στην παγωμένη αλλά φιλόξενη Βέροια (γήπεδο χωράφι, μικρά αποδυτήρια, χωρίς ζεστό νερό) τα κορίτσια της Κομοτηνής επανήλθαν στις νίκες και μάλιστα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις και το σκορ αλλά έμεινε στο 1-2 με τα γκολ που σημείωσαν οι Πατεράκη και Μπαμπαλή (φωτογραφία από το www.sportsfan.gr).

Από αγωνιστικής πλευράς οι φιλοξενούμενες (παρά τις απουσίες των Καλαμπούκα, Τράκα, Γονατά και Παπαδοπούλου) ήταν αποφασισμένες για το θετικό αποτέλεσμα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν στο σκορ με τις Πατεράκη (κεφαλιά) στο 20’ και Μπαμπαλή (σουτ από την μικρή περιοχή) στο 32΄ για να μειώσουν στο 38΄μετά από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα της Ροδόπης οι γηπεδούχες με σουτ από την μικρή περιοχή με την Φεϊμ. Στο β’ μέρος το γήπεδο έγειρε προς την μεριά των γηπεδούχων με τις φιλοξενούμενες (Πατεράκη, Μπαμπαλή, Σημαντηράκη, Γιαννακοπούλου) να χάνουν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη χωρίς να καταφέρουν να αυξήσουν την διαφορά στο σκορ… που παρέμεινε μέχρι το τέλος 1-2….!

Βέβαια τα κορίτσια της Κομοτηνής θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν αγωνιστικά και ψυχολογικά για το ντέρμπι με τις Σειρήνες Γρεβενών στα Γρεβενά, ένας αγώνας γοήτρου αλλά και βαθμολογικής σημασίας.

Διαιτητής : Δαδάνης, βοηθοί : Τσόνας – Χρυσανίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τα «άκουσαν» από τους γηπεδούχους φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να τους «λούζουν» με κοσμητικά σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα… Μάλιστα όλα τα τραγελαφικά καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα…!!

Στο φύλλο αγώνα γράφουν χαρακτηριστικά : «1. Ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας δεν παρευρέθηκε στην τεχνική περιοχή διότι δεν προσκόμισε δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

1. Κατά την πορεία μας προς τα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την ανάπαυλα και μετά τη λήξη του αγώνα παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας κατευθυνόμενοι προς εμάς τους διαιτητές μας απείλησαν και απευθύνθηκαν υβριστικά προς εμάς (τη διαιτητική τριάδα).

2. Δεν υπήρχε επαρκής περίφραξη πέριξ του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα κατά την ανάπαυλα και μετά τη λήξη του αγώνα θεατές κατευθύνθηκαν προς το μέρος μας.»

Να σημειωθεί ότι Παρατηρητής αγώνα δεν υπήρχε.

Βέροια (Γιώργος Μαραγκός): Χαραλαμπίδου, Κωστοπούλου, Τσαγκαλίδου, Σταφυλίδου Παρ., Μαργαρίτη, Σεϊτανίδου (79’ Μίλη), Φεϊμ (84’ Τσαχουρίδου), Πετράκη, Σταφυλίδου Γεσθ. (60’ Ντούσκα), Μουρατίδου, Βασιλείου.

Ροδόπη ’87 (Βίκυ Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Γιαμπούρη (46’ Κουρλού), Ραϊνάκη, Καραντζίκου, Σημαντηράκη (80’ Ραχμανίδου), Μπαμπαλή, Πατεράκη, Αντωνιάδου, Γιαννακοπούλου (75’ Δαληδάνου).