Süper Lig: Ήττα από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι για την Τραμπζονσπόρ – Βασικός ο Σιώπης

Για την 23η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα αν και προηγήθηκε στο σκορ. Βασικοί οι δυο Έλληνες Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας που αντικαταστάθηκαν.

Με το που ξεκίνησε ο αγώνας, μόλις στο πρώτο λεπτό, η Τραμπζονσπόρ άνοιξε το σκορ με τον Γκόμεζ. Στο 18′ ο Μέρτενς ισοφάρισε για την Γαλατασαράι και οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης η Γαλατασαράι κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ικάρντι βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Μανώλης Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 70′ από τον Γιαζίτσι, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε την θέση του στον Μπάρντι στο 81′.

Τίποτα δεν άλλαξε από κει και πέρα και η Γαλατασαράι πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίζει να «οδηγεί την κούρσα» του πρωταθλήματος. Η Τραμπζονσπόρ έμεινε στους 38 βαθμούς και την 6η θέση. Την επόμενη αγωνιστική οι πρωταθλητές Τουρκίας υποδέχονται την Ουμρανίγεσπορ, το ερχόμενο Σάββατο 11/2, έχοντας ως μόνο στόχο τη νίκη προκειμένου να μείνουν κοντά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.