Super League: «Χαμένοι» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα στην επιστροφή Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που, λόγω της εμφάνισης, «χαλιούνται» περισσότερο με την ισοπαλία. Επιστροφή για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην Τούμπα ως αντίπαλος για πρώτη φορά κρατώντας σε πολλές φάσεις «ζωντανό» τον Ολυμπιακό.

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με καθυστέρηση για ένα πανό προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη και εν τέλη κατέβηκε, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά έχοντας δοκάρι στα 17” με τον Νάρεϊ. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν «ασπρόμαυρα» με τον ΠΑΟΚ κυρίως από την δεξιά πτέρυγα να απειλεί χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός απάντησε με δοκάρι από το σουτ του Χάμες έξω από την περιοχή στο 22′ και παρόλο που το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό δεν είδαμε κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιούργησε καταστάσεις όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός είχε πιο παθητικό ρόλο και έτσι σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ήθελαν τους 3 βαθμούς για να μείνουν κοντά στην κορυφή τελικά μοιράστηκαν από έναν.

Μεσοβδόμαδα, έχουν και οι δυο ομάδες αγώνες κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στην Λαμία και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παίξει με την ΑΕΚ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα οι δυο ομάδες ισοβαθμώντας στους 43 βαθμούς θα παίξουν, ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης.

Τα highlights του αγώνα: